وظایف دانش آموزان در کلاس مجازی

وظایف دانش آموزان در کلاس مجازی

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

دانش آموزان در قبال یادگیری خود مسئول هستند و از فناوری مناسب برای تعامل مشترک با یکدیگر و معلم استفاده می کنند. آنها از بازخورد و مشاوره برای توسعه و تصحیح دانش، مهارت ها و نگرش ها استفاده می کنند. دانش آموزان باید تصمیم بگیرند که چه می خواهند یاد بگیرند، هدف خود را تعیین کرده، در مورد موضوع مورد نظر خود تحقیق کرده و آن را توسعه دهند. آنها یاد می گیرند که با ارزیابی، جمع آوری داده ها و توسعه و اجرای استراتژی ها با استفاده از اطلاعات مربوطه مشکلات را حل کنند. علاوه بر این موانع ارتباطی، علل و راه حل های آنها را شناسایی می کنند و یادگیری مادام العمر را ترویج می دهند. در ادامه می خواهیم نگاهی به وظایف دانش آموزان در کلاس مجازی بیندازیم.

به طور کلی، مسئولبت های دانش آموزان در یک دوره آنلاین یا مختلط موازی با مسئولیت هایی است که در کلاس سنتی مشاهده می شود و با توجه به ماهیت دوره دارای برخی تغییرات است. در آموزش مجازی هر کدام از افراد وظایفی برعهده دارند. معلمان وظیفه ایجاد طرح درس، تدریس و… دارند. والدین موظف هستند فضای مناسبی را برای آموزش کودک خود ایجاد کنند و دانش آموزان نیز وظایف مربوط به خود را برعهده دارند. در ادامه نگاهی به مهم ترین وظایف دانش آموزان در کلاس مجازی می اندازیم.

حضور منظم در دوره

شرکت در دوره برای یادگیری دوره لازم و ضروری است. چه در کلاس های حضوری و چه در کلاس های مجازی دانش آموزان باید در دوره شرکت کنند تا به محیط یادگیری آن دوره عادت کنند.

آماده کردن تجهیزات آموزش مجازی

دانش آموزان باید قبل از شروع دوره آنلاین خود تجهیزات مورد نیاز دوره نظیر کتاب درسی و… را فراهم کنند.

اطمینان از اتصال اینترنتی

دانش آموزان مسئولیت اطمینان از دسترسی به سخت افزار، نرم افزار و اتصال اینترنت مورد نیاز را دارند.

حفظ امنیت نام کاربری و رمزهای عبور

دانش آموزان خود مسئول حفظ امنیت نام کاربری و رمزهای عبور خود هستند.

توجه به محتوای آموزشی

در طول دوره آنلاین لازم است دانش آموزان تمام توجه خود را معطوف دوره کنند و از چیزهایی که مانع توجه به یادگیری می شوند اجتناب کنند.

یادداشت برداری نکات مهم

همزمان با تدریس معلم بهتر است نکات مهم را در دفترچه ای یادداشت کنید. این کار به افزایش تمرکز شما کمک می کند.

شرکت در نظرسنجی و پرسش و پاسخ

مشارکت در نظرسنجی و پرسش و پاسخ برای موفقیت در دوره ضروری است.

تعامل با همکلاسی ها و معلم

تعامل دانش آموزان با همکلاسی ها و مربی به همان اندازه که در یک کلاس سنتی وجود دارد در یک دوره آنلاین نیز حائز اهمیت است. دانش آموزان باید از همه گزینه های ارتباطی موجود در دوره برای تسهیل یادگیری استفاده کنند.

سازماندهی و مدیریت زمان و برنامه ریزی

دوره های آنلاین لازم است به خوبی سازماندهی و مدیریت شوند. بنابراین دانش آموز باید به برنامه و مهلت دوره دقت زیادی داشته باشد.

ارزیابی میزان یادگیری

با توجه به اینکه در دوره های آنلای امکان نظارت مستقیم معلم روی نحوه یادگیری دانش آموزان وجود ندارد لازم است دانش آموزان میزان یادگیری خود را از دوره ارزیابی کنند.

یادگیری مهارت کار با فناوری

از دیگر وظایف دانش آموزان در کلاس مجازی یادگیری مهارت کار با فناوری و ابزارهای مختلف است. در کلاس های مجازی روش تدریس کاملا متفاوت است و ارتباط با کلاس بر بستر اینترنت و از طریق کامپیوتر، لپ تاپ، تبلت یا گوشی موبایل صورت می گیرد. به همین منظور لازم است دانش آموزان مهارت کار با ابزارهای دیجیتالی را برای شرکت در کلاس مجازی بدانند.

انجام تکالیف

یکی دیگر از مهم ترین وظایف دانش آموزان در کلاس مجازی انجام تکالیف در زمان مناسب می باشد. دانش آموزان موظفند پس از یادگیری محتوای آموزشی مورد نظر تکالیف خود را به طور کامل و در زمانی مناسب قبل از شروع جلسه بعدی کلاس آنلاین خود انجام دهند. 

وظایف دانش آموزان در کلاس مجازی چیست؟

دانش آموزان به عنوان فراگیر نقشی اساسی و فعال در آموزش و پرورش دارند و باید آنچه به آنها آموخته می شود بیاموزند. آنها در تعامل با دیگر دانش آموزان و معلمان هستند، در بحث های کلاس شرکت می کنند و به روشی پذیرا عمل می کنند. دانش آموزان بخش قابل توجهی از زندگی خود را در حال یادگیری هستند و باید آموخته های خود را در طول زندگی به کار گیرند.

دانش آموزان برای آموزش آنلاین به چه مهارت هایی نیاز دارند؟

مهارت های مدیریت زمان، مهارت های ارتباطی موثر و مناسب، مهارت های فنی، مهارت خواندن و نوشتن، مهارت کار با تکنولوژی

آیا آموزش آنلاین واقعا به یادگیری دانش اموزان کمک می کند؟

آموزش آنلاین محبوبیت بی نظیری در بین شاغلان و دانشجویانی که تحصیلات عالی را دنبال می کنند به دست اورده است. این دسته از فراگیران آنلاین مزیت بسیار زیادی در استقلال و انعطاف پذیری این دوره ها دارند. آموزش انلاین همچنین می تواند به آنها کمک کند تا ساعاتی را برای مطالعه ساکت بگذرانند.

مشکل آموزش آنلاین چیست؟

آموزش الکترونیکی به مهارت های انگیزشی قوی و مدیریت زمان نیاز دارد. عدم رشد مهارتهای ارتباطی در دانش آموزان آنلاین و عدم امکان جلوگیری از تقلب در آزمون های آنلاین از جمله مشکلات یادگیری انلاین محسوب می شود.

وظایف معلم در آموزش مجازی چیست؟

ایجاد فضای گرم و صمیمی برای فراگیران مدیریت و رهبری بحث ها ارائه محتوا و مفاهیم مهم درسی ارزشیابی مداوم از آموخته های یادگیرندگان و ارائه بازخورد مدیریت فرآیند آموزش طراحی فعالیت های یادگیری گوناگون معرفی منابع یادگیری مرتبط ارتباط و تعامل آموزش و یادگیری مدیریت زمان تشویق دانش آموزان به یادگیری مهارت استفاده از ابزارهای تکنولوژی در تدریس بیان اهداف و نتایج یادگیری با مطالعه مقاله ای تحت عنوان مهم ترین نقش معلم در آموزش آنلاین در بلاگ رومیت می توانید با وظایف معلم در آموزش آنلاین آشنا شوید.

وظایف والدین در آموزش مجازی چیست؟

فراهم کردن محیطی مناسب برای یادگیری فراهم کردن تجهیزات لازم برای آموزش آنلاین ایجاد یک برنامه روزانه منظم کمک به دانش آموزان برای درک مطالب ایجاد انگیزه، برقراری ارتباط و تشویق فرزندان به منظور کسب اطلاعات بیشتر مقاله نقش والدین در آموزش آنلاین کودکان چیست را مطالعه کنید.

نقش کلاس آنلاین چیست؟

آموزش آنلاین معلم و دانش آموز را قادر می سازد تا سرعت یادگیری خود را تعیین کنند و انعطاف پذیری بیشتری در تنظیم برنامه ای متناسب با دستور کار همه وجود دارد. در نتیجه استفاده از یک بستر آموزشی آنلاین امکان تعادل بهتر بین کار و تحصیل را فراهم می کند، بنابراین نیازی به انصراف نیست.

چه چیزهایی باعث می شود یک یادگیرنده آنلاین خوب باشید؟

ماندگاری، پایداری شاید بزرگترین رمز موفقیت در یادگیری آنلاین باشد. مهارت های موثر در مدیریت زمان مهارت های ارتباطی موثر و مناسب مهارت های اساسی فنی مهارت خواندن و نوشتن انگیزه و استقلال یک محیط مطالعه خوب

کلام آخر

با توجه به اینکه شیوه آموزش آنلاین متفاوت از شیوه آموزش حضوری است، وظایف دانش آموزان در کلاس مجازی نیز متفاوت خواهد بود. در این مطلب از نرم افزار کلاس آنلاین رومیت وظایف دانش آموزان در کلاس مجازی عنوان شده است. نقش دانش آموزان باید به گونه ای باشد که فرآیند برگزاری کلاس آنلاین موثر بوده و مشکلات تعامل را برطرف کند. دانش آموزان باید نسبت به وظایف خود مسئولیت پذیر باشند تا یک فضای یادگیری تعاملی غنی ایجاد گردد. 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برگزاری وبینار، جلسات و آموزش های آنلاین موردی به کمک سرویس روزانه رومیت